Пошук

СПОРТИВНЕ СВЯТО

Дата: 13.09.2021 10:11
Кількість переглядів: 524

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День Фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

 З нагоди цього свята 11 вересня в Тузлівській громаді  на центральному стадіоні села Тузли відбулося спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту.

 В рамках проведення спортивного свята були проведені заходи, спрямовані на популяризацію різних видів спорту та здорового способу життя. Відбулися футбольні змагання з жонглювання, дриблінгу, удари наточність, удари на дальність, пенальті.

 Відбувся футбольний матч серед юнаків «Бурнас-3» -Жовтий Яр та футбольний матч «Бурнас» - «Бурнас–2». Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку. Гравці команд показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. В напружених та видовищних футбольних поєдинках перше місце  виборола команда"Бурнас - 2", з рахунком 5:2. Після закінчення турніру були відзначені наймолодші гравці. Команда Жовтих Яр отримала пам'ятну відзнаку турніру.

Дякуємо командам за гарну гру, насичену позитивними емоціями та яскравою спортивною боротьбою. Дякуємо провідному спеціалісту Відділу освіти, культури, молоді та спорту  Діденко С.О.

Весело, цікаво та пізнавально провели час всі учасники змагань. Чудовий сонячний день, гарний настрій та спортивний азарт сприяли проведенню свята на професійному та емоційному рівнях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь