До уваги жителів!

Дата: 22.03.2018 10:06
Кількість переглядів: 725

16 березня, в залі засідань Тузлівської сільської ради відбулась зустріч мешканців громади з військовим комісаром Татарбунарсько РВК Нестеровим С. В. та заступником командира ВЧ А/1516 Олійником І. Д. Мета зустрічі - залучити молодь до строкової служби та служби за контрактом в ЗСУ.
          Комісар Нестеров С. В. розповів про специфіку діяльності 88-го окремого десантно-штурмового батальйону  (м. Болград) та мотивував присутніх до служби у високомобільних десантних військах ЗСУ. Також він повідомив, що держава, в свою чергу, гарантує стабільну заробітну плату, гідний соціальний захист і професійне навчання новобранців.
          Під час зустрічі військовой комісар мав змогу висловити подяку всім чоловікам, які були мобілізовані до зони АТО з числа громадівців. Нестеров С. В. особисто нагородив  медаллю і грамотою Володимира Кудрявченко - учасника АТО ІІ хвилі мобілізації. Він зазначив, що "...військова служба - це правильний вибір справжніх чоловіків".
          За підсумками зустрічі: усі, хто виявив бажання проходити військову службу, повинні звернутись до військового комісаріату за місцем проживання або безпосередньо до військової частини.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь