З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Дата: 08.05.2017 10:10
Кількість переглядів: 819

 

Фото без опису

Шановні ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни та діти війни,

учасники АТО!

Зі щирою вдячністю я вітаю вас із 72-ою річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні. 72 роки  відділяє нас від тієї незабутньої весни 1945 року, коли наші діди та батьки у жорстокій битві вирвали долю нашої землі з пазурів фашистів. 72 роки поспіль людство низько схиляє голову перед тими, хто поклав на вівтар Великої Перемоги свої життя та здоров’я. Понад вісім мільйонів українців не повернулися до своїх домівок з війни.

З кожним роком пам’ять про титанічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою. Усе менше ветеранів Великої Вітчизняної війни залишаються з нами і все величнішим постає перед нами їхній подвиг.

Ми завжди будемо вдячні ветеранам за чисте небо над Україною, за нашу можливість народжувати і виховувати дітей у мирі та любові.

Сьогодні ми вдячно вклоняємося і працівникам тилу – ваш подвиг не менш важливий, адже своєю працею ви наближали перемогу. Ви допомагали бійцям, годували, лікували їх, працювали на півзруйнованих фабриках і заводах.

Вітаємо зі святом перемоги і дітей війни, які стали свідками жахливих кровопролитних подій, а у післявоєнні роки відбудовували зруйновану країну.

Прийміть вітання учасники АТО, нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир.

У цей весняний, радісний і водночас сумний день, я щиро бажаю вам здоров’я, добра й благополуччя. Нехай у ваших домівках завжди панують мир, спокій та достаток.

 

З повагою, голова  Тузлівської сільської ради

Л.Ю. Корнован-Мойсєєнко

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь