День Святого Миколая Чудотворця

Дата: 19.12.2016 11:14
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

 

Шановні дорослі та маленькі жителі Тузлівської об'єднанної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая Чудотворця!

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов Покровителя. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

Особливу увагу приділено тим, хто позбавлений батьківського піклування, або мешкає в будинках-інтернатах, притулках, дитячих будинках сімейного типу. Всі вони – наші діти, і ми, дорослі, повинні робити все від нас залежне, щоб вони були максимально повно охоплені увагою. Ми повсякденно повинні думати про майбутнє незалежної України, а це майбутнє завжди починається з нашої повсякденної уваги до дитини.
Щиро вітаю усіх жителів Вінницького району, а передусім, її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

 

З повагою, голова  Тузлівської сільської ради

Л.Ю. Корнован-Мойсєєнко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь