Даруйте жінкам квіти!

Дата: 06.03.2017 15:23
Кількість переглядів: 885

          Фото без опису

04 березня в нашому Будинку Культури відбулося свято до Дня 8 Березня. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.  

    Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

Прекрасна половина людства чекають кольорів, ніжності і подарунків. Так вже традиційно склався цей день. Так і наше свято розпочалося з подарунків, які отримали всі жіночі колективи громади. Усіх жінок привітала гостя, редактор громадської газети  «Райцентр» Алексеєнко Вікторія Леонідівна. Після її слів розпочався святковий концерт. Відкрили його наші учасники, ведучі програми Кутафіна Олена та Замараєв Сергій з піснею «Моя сім’я».

Працівники Будинку Культури та їх ісолісти,учні Тузлівського НВК,а також небайдужі та талановиті люди Тузлівської територіальної громади, подарували чудовий концерт. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, вчителів,та усіх присутніх в залі. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

На святі прийняли участь танцювальні колективи школи, під керівництвом: Доніч В.С.,Мунченко Л.І.,Шпачинської Н.А.,своїми веселими танцями порадували батьків і гостей. Прозвучали любі пісні і вірші маленьких артистів : Яковенко Павла, Трубнікова Богдана, Путіної Ганни, Брошеван Ярослави, Половенко Альбіни, Ляшко Лізи, Крижанівської Ніни. Зі сцени звучали чудові пісні у виконанні: Кондратюк Анастасії,Сорочан Марії, Моруз Олени. Порадували нас своїм виступом дуети: Кондратюк А.,Башнякової С.,Сухової  О.,Замараєва С., у їх виконанні прозвучали  дуже гарні пісні  про матусь. На святковому концерті прийняла участь  ветеран і солістка БК Куртова Є.В.

Не залишили без уваги наших односельців колективи художньої самодіяльності ансамбль «Дивограй» при БК. Порадував своїми піснями вокальний ансамбль «Джерело».Наші артисти в своїх піснях бажали любові, добра, успіхів.

На концерті неодноразово прийнями дуже активну участь, друзі з БК с.Безім’янка : Іванченко Діна, Іванченко Яна, Браткевич Ірина та Браткевич Віроніка.

Ми вдячні нашим організаторам БК: директору Башняковій С.М. та музичному керівнику Ліщинському О.І. за організацію і проведення жіночого дня, ми вдячні талановитим артистам  за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, яку вони дарували весь вечір нашим гостя і всім присутнім в залі.

Від імені сільської ради, виконавчого комітету і від себе особисто сердечно поздоровляю вас із прекрасним святом - Міжнародним жіночим днем!

Шановні, любі, прекрасні, чудові, кохані жінки! 
Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня! 
Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро та любов. 
Бажаю Вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю та турботою. 
Нехай Вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні! 

 

                                                                                                               З повагою, голова  Тузлівської сільської ради

                                                                                                                          Л.Ю. Корнован-Мойсєєнко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь