Пошук

Чисте село - чисте сумління

Дата: 31.03.2018 17:00
Кількість переглядів: 776

ЧИСТЕ СЕЛО – ЧИСТЕ СУМЛІННЯ
30 березня 2018 року в Тузлівській ОТГ успішно стартувала акція «Зроби своє село чистим!», організована головою сільської ради Корнован-Мойсєєнко Л. Ю. 
Цей день був присвячений прибиранню сміття вздовж дороги від села Тузли у напрямку села Весела Балка. Мабуть кожен, хто хоча б один раз проїжджав цією дорогою, не міг не звернути увагу, скільки сміття розкидано обабіч. Тому багато роботи було для всіх, хто долучився до акції. А це КП «Тузли», депутати Тузлівської сільської ради (Кондратюк Д. С., Семещенко О. О., Шпачинський С. А., Катаркова Н. П., Цонкова О. Г., Бойко Я. Л.), працівники Тузлівської сільської ради та структурних підрозділів, трудовий колектив Тузлівського НВК і ті, хто виявився небайдужим до проблеми засмічення довкілля. 
Протягом трьох годин роботи було зібрано 2 (!) причепа сміття. За допомогою тракторів все було вивезено на утилізацію. Завдяки злагодженій праці всіх учасників акції в’їзд до села став значно чистішим! Сподіваємось, що у подальшому мешканці вулиць Молодіжна, Чорноморська та Старкова будуть підтримувати чистоту свого мікрорайону для себе та своїх дітей.
Прикро, що територія загального користування в межах села стала фактично нелегальним сміттєзвалищем. Так, в нашому селі є ще «проблемні зони». Питання: хто ж смітить? На жаль… Це ми, мешканці цього села… 
Громадська акція з благоустрою триватиме протягом місяця. Запрошуємо всіх жителів нашого села, знайти час та взяти участь у ній. Тільки разом ми зможемо очистити НАШЕ село від НАШОГО сміття. Адже чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять!

ДЯКУЄМО ВСІХ ЗА ЧУДОВУ РОБОТУ! 
ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь