КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ «НІКОЛИ ЗНОВУ»

Дата: 10.05.2018 15:18
Кількість переглядів: 979

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ «НІКОЛИ ЗНОВУ»

8 травня – це пам’ятна дата. За наказом Президента України від 24 березня 2015 року цей день вважається Днем пам’яті і примирення.

Працівники Тузлівського Будинку культури до пам’ятної дати підготували святковий концерт. Урочисту частину ведучі заходу, Олексій Семещенко і Анастасія Лосєва, відкрили державним гімном та запросили до вітального слова голову сільської ради Корнован-Мойсєєнко Л. Ю. Мешканців громади привітали з Днем Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні та відзначили пам’ятними подарунками учасників бойових дій, вдів ветеранів війни та голів первинних ветеранських організацій громади Шевченко Ф. Д. і Назаренко Р. М. Полеглих на фронтах, традиційно, вшанували хвилиною мовчання.

У програмі концерту звучали пісні різних часів: від народних до сучасних — ті пісні, які можна співати разом з артистами! Глядачів вітали солісти Тузлівського і Безім’янського Будинків культури та хореографічний колектив під керівництвом Доніч В. С. Найбільше глядацьких овацій здобув акапельний виступ дуету Браткевич Ірини та Браткевич Вероніки.

Порада на майбутнє: культура поведінки у глядацькому залі цілком і повністю залежить від самих глядачів. Прикро, коли на громадському заході батьки не в змозі вгамувати своїх дітей та власним прикладом організувати їх до пергляду.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь