Реформа та земельні ресурси

Дата: 18.05.2018 15:33
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

17травня голова Тузлівської ОТГ Корнован-Мойсєєнко Л. Ю. взяла участь в роботі круглого столу за темою "Підвищення ефективності управління земельними ресурсами в аграрній сфері".

Програмою заходу передбачалося обговорення практичних підходів до врегулювання питань управління земельними ресурсами в межах сільських громад, можливостей та інструментів для розвитку сільських територій та агробізнесу, розвиток земельного законодавства та впровадження земельної реформи на місцевому рівні.

В рамках панельної дискусії голова Тузлівської громади підняла актуальне питання про передачу землі за межами громади. Нагадаємо, що відповідно до графіку Тузлівська ОТГ, одна із перших, планувала здійснити передачу землі в березні. Але, з незрозумілих причин, Держгеокастр змістив Тузлівську ОТГ на вересень місяць. Хоча і сесія була своєчасно проведена, і підписані необхідні документи (клопотання, меморандум).

На особистому прийомі у начальника головного управління Держгеокадастру України в Одеській області Савченко М. Ю. пані Ларисі повідомили, що "...130 га нам [ред.,громаді] не передадуть, так як вони належать до прибережної захисної зони..."
(далі буде)...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь