Міжнародний день захисту дітей – 1 червня!

Дата: 04.06.2018 12:42
Кількість переглядів: 740

Фото без описуФото без описуЩо може бути приємніше, ніж дитячі посмішки та веселий сміх! А з’являються вони тільки від щирої дитячої радості і гарного настрою. Саме їх дарували дітворі в Тузлівській ОТГ у Міжнародний день захисту дітей – 1 червня.

На майданчику Тузлівського Будинку культури гостей чекав святковий концерт дитячих колективів (ведучі Іванченко Яна і Крижановська Ніна), весела ігротека з призами та подарунками, розважальна програма та солодощі. Всіх гостей і учасників здивував та порадував своєрідний салют із повітряних кульок. Музичні виступи представили вокалісти Будинку культури (музичний керівник Ліщинський О. І.). Протягом свята дітей розважали клоуни Біба і Боба (Башнякова С. М., Іванська Т. Ф.) та казкові персонажі (Половенко С. І. та Чернега К.). Нагадаємо, що Міжнародний день захисту дітей співпадає з Всесвітнім днем батьків. Тому і не випадково, що багато музичних номерів було присвячено батькам та родині.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати й заохочувати їх - святий обов’язок влади і громадськості. Це добре розуміє сільський голова Корнован-Мойсєєнко Л. Ю., депутати сільської ради та наші постійні спонсори – родина Тараненко. Ваша підтримка – свідчення вашого небайдужого ставлення до дітей громади.

Це свято вкотре нагадало усім дорослим, що, без сумніву, діти потребують піклування і любові. А також про необхідність об’єднувати зусилля заради яскравого дитинства і достойного майбутнього маленьких громадян!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь