Новий навчальний рік

Дата: 10.09.2018 17:25
Кількість переглядів: 907

Фото без описуПерший тиждень вересня ознаменував початок нового навчального року. Освітні заклади громади – Тузлівський НВК (директор Катаркова Н. П.), я/с «Віночок» (Тузли, зав. Шевченко Н. О.) та я/с «Барвінок» (с. Безім’янка, зав. Крецу В. В.) – 3 вересня 2018 року зустріли своїх учнів та вихованців.

Підготовка закладів освіти громади до роботи у новому навчальному році та під час наступного опалювального періоду перебуває під постійним контролем та у зоні особливої уваги керівництва громади та області. Впродовж літніх місяців по всім закладам освіти громади були проведені поточні ремонтні роботи, ремонт електромережі, освітлення та перевірено дотримання безпечних умов перебування дітей у закладах під час проведення навчально-виховного процесу. Усвідомлюючи, що майбутнє країни за освіченою молоддю, Тузлівська сільська рада вкладає у найцінніший ресурс – інтелектуальний.

Свято Першого дзвоника в Тузлівському НВК, що відбулося 3 вересня, ознаменувало початок нового навчального року. Нагадаємо, з 2018 року в Україні почала діяти Нова українська школа. Цього року 20 учнів Нової української школи вперше сіли за парти, а для 14 учнів 11-го класу цей дзвоник розпочав останній шкільний рік. Особливим цей день був і для самої школи. В 2018 році Тузлівський НВК святкує своє 105-річчя! На урочистому зібранні звучали привітання сільської голови Корнован-Мойсєєнко Л. Ю., секретаря Тузлівської сільської ради Семещенко О. О., директора школи Катаркової Н. П. на адресу учнів і викладачів та всіх, завдяки кому мешканці громади мають можливість бути освіченими людьми. Приємною новиною стало те, що педагогічна родина закладу поповнилась молодими спеціалістами – вчитель біології Старовойт Олена Олегівна, вчитель фізики Дзядевич Юлія Сергіївна та асистент інклюзивного навчання Томюк Надія Сергіївна.

Урочистості відбулися і в дошкільних закладах освіти. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки і діти - дитячі садочки громади після ремонту гостинно зустріли дошкільнят. Тут зусиллями працівників були створені всі необхідні умови для занять і відпочинку дітей: затишні спальні, цікаві посібники, яскраві ігрові кімнати і майданчики. Всього дошкільні заклади громади відвідує близько 80 дітей.

Всім учасникам навчально-виховного процесу громади бажаємо наснаги і високих досягнень. В добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних