Новий навчальний рік

Дата: 10.09.2018 17:25
Кількість переглядів: 873

Фото без описуПерший тиждень вересня ознаменував початок нового навчального року. Освітні заклади громади – Тузлівський НВК (директор Катаркова Н. П.), я/с «Віночок» (Тузли, зав. Шевченко Н. О.) та я/с «Барвінок» (с. Безім’янка, зав. Крецу В. В.) – 3 вересня 2018 року зустріли своїх учнів та вихованців.

Підготовка закладів освіти громади до роботи у новому навчальному році та під час наступного опалювального періоду перебуває під постійним контролем та у зоні особливої уваги керівництва громади та області. Впродовж літніх місяців по всім закладам освіти громади були проведені поточні ремонтні роботи, ремонт електромережі, освітлення та перевірено дотримання безпечних умов перебування дітей у закладах під час проведення навчально-виховного процесу. Усвідомлюючи, що майбутнє країни за освіченою молоддю, Тузлівська сільська рада вкладає у найцінніший ресурс – інтелектуальний.

Свято Першого дзвоника в Тузлівському НВК, що відбулося 3 вересня, ознаменувало початок нового навчального року. Нагадаємо, з 2018 року в Україні почала діяти Нова українська школа. Цього року 20 учнів Нової української школи вперше сіли за парти, а для 14 учнів 11-го класу цей дзвоник розпочав останній шкільний рік. Особливим цей день був і для самої школи. В 2018 році Тузлівський НВК святкує своє 105-річчя! На урочистому зібранні звучали привітання сільської голови Корнован-Мойсєєнко Л. Ю., секретаря Тузлівської сільської ради Семещенко О. О., директора школи Катаркової Н. П. на адресу учнів і викладачів та всіх, завдяки кому мешканці громади мають можливість бути освіченими людьми. Приємною новиною стало те, що педагогічна родина закладу поповнилась молодими спеціалістами – вчитель біології Старовойт Олена Олегівна, вчитель фізики Дзядевич Юлія Сергіївна та асистент інклюзивного навчання Томюк Надія Сергіївна.

Урочистості відбулися і в дошкільних закладах освіти. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки і діти - дитячі садочки громади після ремонту гостинно зустріли дошкільнят. Тут зусиллями працівників були створені всі необхідні умови для занять і відпочинку дітей: затишні спальні, цікаві посібники, яскраві ігрові кімнати і майданчики. Всього дошкільні заклади громади відвідує близько 80 дітей.

Всім учасникам навчально-виховного процесу громади бажаємо наснаги і високих досягнень. В добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь