ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 24.07.2019 17:02
Кількість переглядів: 639

Ми працюємо, щоб працювали ви!

З січня 2019 року Державна служба зайнятості впровадила в роботу інститут кар’єрного радника.  Щоб більш детально розібратися в особливостях надання послуг кар’єрними радниками, пропонуємо ознайомитись з роз’ясненнями фахівців Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.

Кар’єрний радник – це співробітник служби зайнятості, який надає послуги особам, які шукають роботу, та безробітним, здійснює супровід таких осіб з метою їх якнайшвидшого працевлаштування. Основним обов’язком кар’єрного радника є забезпечення індивідуального підходу до кожного клієнта служби зайнятості, якісне надання послуг із планування кар’єри з урахуванням потреб роботодавців та можливостей шукачів роботи.

Кар’єрний радник проводить профілювання осіб, які шукають роботу, та безробітних для оцінки можливості їх працевлаштування з урахуванням кваліфікацій та навичок (профілювання здійснюється шляхом анкетування); складає разом із безробітною особою індивідуальнийо план працевлаштування або індивідуальний план надання послуг; надає консультації, організує активні заходи для працевлаштування клієнта шляхом аналізу потреб та можливостей осіб, які шукають роботу, та зареєстрованих безробітних щодо працевлаштування; здійснює моніторинг та оцінювання результатів заходів.

Головним завданням кар’єрних радників є підвищення конкурентоспроможності безробітних та шукачів роботи для швидкого та якісного їх працевлаштування.

Для вирішення питання працевлаштування, кар’єрний радник надає безробітним інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням; пропонує взяти участь у семінарах із техніки пошуку роботи, ярмарках та міні-ярмарках вакансій тощо; навчає навичок самопрезентації; організує (за потребою) професійне навчання особи; допомагає у складанні професійного резюме та в написанні супровідних листів роботодавцям.

Усі заходи, які пропонуються шукачам роботи, спрямовані на планування кар’єри клієнта та сприяння безробітному громадянину в пошуку роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь