«Моє майбутнє в моїй громаді»

Дата: 24.09.2019 17:26
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

«Моє майбутнє в моїй громаді»

Учням часто спадає на думку – а ким вони стануть у майбутньому? І нехай поки що їхні думки не серйозні, однак вони знають, що треба вчитися уже зараз, щоб в майбутньому мати змогу отримати таку професію, яка б їм подобалася, припала до душі.
Тому, 24 вересня, в рамках тижня профорієнтації «Моє майбутнє в моїй громаді», фахівець Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Байбузенко провела профорієнтаційний урок для учнів 9-10 класів КЗ «Тузлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- ліцей». Метою проведення уроку є допомога учням не тільки вибрати професію, а й навчити їх оцінювати себе враховуючи вимоги ринку праці.

Фахівець розповіла дітям про існування тисячі різноманітних професій, про те, що кожне ремесло неповторне, має своє призначення, об'єкт праці, умови роботи, акцентувала увагу присутніх на важливості усвідомленого вибору професії, виходячи зі своїх здібностей, професійної спрямованості та потреби ринку праці. Школярі з цікавістю сприйняли презентацію  профорієнтаційної платформи «Моя професія-консультаційна платформа», яка допоможе оцінити їм власні здібності та вибрати майбутній напрямок професійного навчання.

Захід дав учням можливість замислитись над тим, що до вибору професії потрібно ставитися відповідально. А для того, щоб вибір професії став вдалим, обов’язково потрібно реально оцінити свої можливості, здібності, нахили та перспективи працевлаштування за обраною професією.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь