КРУГЛИЙ СТІЛ: ПОДАТКИ ТА РОЗВИТОК

Дата: 12.02.2021 16:43
Кількість переглядів: 814

Фото без описуКРУГЛИЙ СТІЛ: ПОДАТКИ ТА РОЗВИТОК

10 лютого за ініціативи голови громади Людмили Покровщук в Тузлівській сільській раді відбувся Круглий стіл «ПОДАТКИ ТА РОЗВИТОК» з фермерами та підприємцями, які функціонують на території Тузлівської громади.

Як зауважила голова громади Людмила Покровщук«Така ініціатива продиктована ситуацією, яка склалася щодо недоотримання доходів загального фонду бюджету Тузлівської територіальної громади за 2020 рік на рівні  70%. Тому на засіданні виконавчого комітету 4 лютого було вирішено запросити фермерів та підприємців для напрацювання взаємних шляхів, дорожньої карти для вирішення проблеми».

Також Людмила Покровщук зазначила – «Створення та розвиток відповідального бізнесу – це пріоритет для громади. Оскільки тільки спільними зусиллями підприємець може отримувати максимальний прибуток, а громада забезпечувати належні, якісні умовами розвитку та створення нових робочих місць.

Я бачу це як взаємовідносини відповідальних, рівних партнерів і тільки синергія обопільних зусиль дозволить усім отримати максимальний результат. Підприємцям прибуток, громаді розвиток, а найголовніше життя!»

На Круглому столі були присутні фермери та підприємці: В.Дімітров, Ю.Тараненко, І.Коваленко, С.Тиченко, М.Самуренко, Ю.Черненко, С.Черненко, О.Половенко, Д.Кондратюк, О.Волков.

За результатами Круглого столу було домовлено продовжити зустріч для напрацювання шляхів вирішення проблеми щодо недоотримання доходів бюджету сільської ради за 2020 рік 10 березня.

 

Фото без опису

 

Адміністрація громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних