Пошук

Профконсультаційний захід для бухгалтерів.

Дата: 12.03.2021 10:39
Кількість переглядів: 409

 

 

Профконсультаційний захід для бухгалтерів.

 

Зима не триватиме вічно

Ще жодна весна не пропустила своєї черги!!!

 

03.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний захід присвячений Міжнародному жіночому дню «8 Березня» разом з Ларисою Марунченко - заступником начальника відділу ведення карток реєстру застрахованих осіб Головного управління Пенсійного Фонду України в Одеській області.

За доброю традицією зі святом 8-ого Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Значну увагу служба зайнятості приділяє підтримці безробітних. Надання консультаційних послуг спрямоване, в тому числі, на поліпшення адаптованості на ринку праці жінок та формування мотивації до продуктивної дії на ньому.

На профконсультаційний захід були запрошені бухгалтери. Головною метою зустрічі були: легалізація заробітної плати, негативний вплив «тіньової» зайнятості на страховий стаж, забезпечення соціальних гарантій працівників, які з’явились нові звіти ПФУ, які форми і як їх заповнювати, строки подання звітів.

Спеціаліст ЦЗ запропонувала шукачам роботи зареєструватись в ЕКШ (електронний кабінет шукача роботи) у своїх кар’єрних радників для отримання інформаційних послуг, не виходячи з дому, зокрема, відомості про стан допомоги по безробіттю, про актуальні вакансії, пройти онлайн тестування, щодо вибору професії. Слухачі отримали роздатковий матеріал  щодо сайтів, де вони зможуть продивлятись, які є актуальні вакансії та послуги в ЦЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь