Пошук

Комунальний заклад « Безім'янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садка) «Барвінок»

Дата: 12.03.2021 10:53
Кількість переглядів: 590

 

 Комунальний заклад "Безім`янський дошкільний заклад( ясла-садок) "Барвінок" Білгород- Дністровського району Одеської області. 

 Безім'янський ДНЗ "Барвінок" розташований в селі Безім'янка вул, Миру будинок 78Б.  Знаходиться у комунальній власності Тузлівської сільської ради. Створена одна різновікова группа, яку відвідують 20 дітей. Дошкільний заклад працює в режимі 5- денного робочого тижня, 9 часового робочого дня.

Праця зі змішаними віковими групами є достатньо складною, тому вона вимагає від вихователя професійної майстерності високого рівня, знання специфіки одночасної роботи з дітьми різного віку. 

Навчально-виховний процес у дошкільному закладі відбувається за освітніми лініями: ознайомлення із соціумом, ознайомлення з природним довкіллям, художньо –продуктивна діяльність ,логіко-математичний розвиток ,мовлення і культура мовленнєвого спілкування та фізичний розвиток.

 Важливо навчити дитину вільно орієнтуватися там, де вона живе ,де знаходиться дитячий садок, школа, в якій вона буде навчатися, виховати любов до своєї малої батьківщини, дбайливе і відповідальне до неї ставлення.

Зусиллями педагогів нашого дитячого садка, а саме завідуючої Кугут О.Л. та вихователя Назаренко Н.О., спрямоване не тільки на формування базових якостей, а й на розв'язання дитячих проблем. Які виникають саме тут і зараз. Для цього в Безім'янському садочку створені всі умови для соціального, інтелектуального, емоційного та фізичного розвитку дітей. Малюки відчувають домашню атмосферу, знаходять друзів і товаришів для веселих ігор. Щодня вихователі вкладають у свою роботу максимум енергії та позитивних емоцій, що займаються тією справою яку люблять і в яку вірять.

Девіз Безім'янського дитячого садка: “ Не потрібні ні слава, ні погляд людей, мила нам одна лише посмішка дітей” 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь