Комунальний заклад « Безім'янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садка) «Барвінок»

Дата: 12.03.2021 10:53
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

 

 Комунальний заклад "Безім`янський дошкільний заклад( ясла-садок) "Барвінок" Білгород- Дністровського району Одеської області. 

 Безім'янський ДНЗ "Барвінок" розташований в селі Безім'янка вул, Миру будинок 78Б.  Знаходиться у комунальній власності Тузлівської сільської ради. Створена одна різновікова группа, яку відвідують 20 дітей. Дошкільний заклад працює в режимі 5- денного робочого тижня, 9 часового робочого дня.

Праця зі змішаними віковими групами є достатньо складною, тому вона вимагає від вихователя професійної майстерності високого рівня, знання специфіки одночасної роботи з дітьми різного віку. 

Навчально-виховний процес у дошкільному закладі відбувається за освітніми лініями: ознайомлення із соціумом, ознайомлення з природним довкіллям, художньо –продуктивна діяльність ,логіко-математичний розвиток ,мовлення і культура мовленнєвого спілкування та фізичний розвиток.

 Важливо навчити дитину вільно орієнтуватися там, де вона живе ,де знаходиться дитячий садок, школа, в якій вона буде навчатися, виховати любов до своєї малої батьківщини, дбайливе і відповідальне до неї ставлення.

Зусиллями педагогів нашого дитячого садка, а саме завідуючої Кугут О.Л. та вихователя Назаренко Н.О., спрямоване не тільки на формування базових якостей, а й на розв'язання дитячих проблем. Які виникають саме тут і зараз. Для цього в Безім'янському садочку створені всі умови для соціального, інтелектуального, емоційного та фізичного розвитку дітей. Малюки відчувають домашню атмосферу, знаходять друзів і товаришів для веселих ігор. Щодня вихователі вкладають у свою роботу максимум енергії та позитивних емоцій, що займаються тією справою яку люблять і в яку вірять.

Девіз Безім'янського дитячого садка: “ Не потрібні ні слава, ні погляд людей, мила нам одна лише посмішка дітей” 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних