Офіційний візит!

Дата: 26.03.2021 11:41
Кількість переглядів: 364

24 березня до Тузлівської громади відбувся візит голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації 

Ганни Яцишеної, голови районної ради Григорія Мельниченка, заступника із соціальних питань Ольги Кулакевич, радника Василя Велкова та депутата районної ради Олексія  Бурими.

Метою приїзду стало знайомство з Тузлівською громадою.

Спільно були оглянуті об'єкти соціальної сфери: заклади освіти, культури, охорони здоров'я та інші об'єкти туристичної інфраструктури.

За підсумками візиту відбулася підсумкова нарада на якій голова громади Людмила Покровщук ознайомила присутніх зі стратегічними баченями розвитку громади в усіх напрямках та сферах, базуючись на розроблених та прийнятих радою  комплексних програмах. Серед них, взяття усіх повноважень по реформі децентралізації, напрацювання нового повноцінного штатного розпису з виділенням окремих юридичних осіб (фінансовий відділ та відділ освіти), створення власного  ЦНАПу, муніципальної поліції. А найголовніше початок розробки на напрацювання окремого туристичного кластеру "ЛЕБЕДІВКА-ТУРИСТИЧНА", метою якого і є напрацювання власної "візитної картки" та створення контурентних переваг нашого улюбленого курорту.

Найбільш гострими соціально-економічними потребами громади, враховуючи її традиційно-туристичне спрямування, залишаються приведення дорожнього покриття на території громади в належний стан, розміщення на території громади банкомату (наступний крок, відкриття повноцінного відділення банку) та автозаправної станції.

Висока спільна делегація керівництва районної ради та районної державної адміністрації максимально позитивно розцінила весь комплекс титанічних змін в Тузлівській громаді, які почали відбуватися, за останні місяці, просто на очах і запевнили присутніх, що докладуть, зі свого боку, максимум зусиль для допомоги громаді в реалізації її амбітних цілей та задач.

"Можу резюмувати, що школа в Тузлах, на даний момент, однозначно, є найкраще укомплектованим загальноосвітнім закладом у Білгород-Дністровському районі! Це наша гордість!" -- зазначила голова Білгород-Дністровської РДА Ганна Яцишена.

"Можу пообіцяти, що ми особисто, уже найближчим часом, прикладем максимум зусиль, щоб в Тузлівські громаді з'явилась нова машина швидкої допомоги. Ми розуміємо, що можливість забезпечення невідкладної допомоги найвищої якості в курортній місцевості, якою є Тузлівська громада, є одним із найперших пріоритерів!" -- зазначив голова районної ради Григорій Мельниченко.

"Тільки спільно, ми зможемо досягти покращення рівня життя у нашій рідній домівці і за нас це ніхто не зробить! -- підкреслила голова Тузлівської громади Людмила Покровщук!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь