Оголошується конкурс! Тузлівська сільська рада з 29.03.2021 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджменту

Дата: 29.03.2021 11:34
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

 

Тузлівська сільська рада з 29.03.2021 року оголошує  конкурс  на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджменту Тузлівської сільської ради.

 

Назва вакантної посади: начальник відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджменту.

 

Основні вимоги до професійно-кваліфікаційного рівня кандидатів:

- громадянин України;

- вища освіта за відповідним професійним спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста;

- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 6 років;

- знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», в галузі земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджменту;

- вільне володіння державною мовою. аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички управління, навички контролю, лідерські якості, вміння розподіляти роботу, виваженість, здатність концентруватись на деталях, організаторські здібності, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, стратегічне мислення, уміння працювати в команді, знання сучасних методів управління персоналом, досвід та вміння працювати з людьми, володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача, досвід роботи з офісними програмами (пакет Microsoft Office), навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії виконавчого комітету ради наступні документи:

 - заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- резюме;

- мотиваційний лист;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту;

- копія документа, який посвідчує особу;

- копія реєстраційної картки платника податків;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»;

- письмову заяву, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені ч.3 або ч.4 ст.1 Закону України «Про очищення влади» та надана згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, тощо).

 

Детальнішу інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за вищевказаною адресою: Тузлівська сільська рада, вул.Завгороднього, 29, с.Тузли, Татарбунарський район, Одеська область, 68160. Контактна особа – Ткаченко Марина, т: +380937344143.

 

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів, починаючи з дня публікації оголошення на офіційному веб-сайті Тузлівської сільської ради, https://tuzlivska-gromada.gov.ua. Документи подаються на електронну адресу Тузлівської сільської ради tuzluotg@ukr.net, в темі повідомлення написати: Конкурс_ на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та енергетичного менеджментуТермін прийому заяв до 27 квітня 2021 року до 1200 години.

 

Перелік питань

Порядок проведення іспиту

Форми заяв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь