Пошук

Візит Голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького до Тузлівської Громади!

Дата: 20.04.2021 14:39
Кількість переглядів: 499

17 квітня Тузлівську громаду з робочим візитом відвідав голова Одеська обласна державна адміністрація

Сергей Гриневецкий. Також на зустрічі були присутні -- голова Білгород-Дністровського районної ради

Григорий Мельниченко, заступник голови районної ради Валерій Лобанов, заступник голови РДА Тетяна Домчинська, та радник Василь Велков, голова Дивізійської громами Валентин Скалозуб, голова Лиманської громади Василь Резніченко, депутат Татарбунарської громади Наталя Кожухаренко.

Сільський голова Людмила Покровщук з головою Одеської ОДА Сергей Гриневецкий #обговорили ряд важливих для громади подій, а саме:

??СТАН ДОРІГ. Обговорювали питання можливості спільними зусиллями приведення дорожнього покриття, на території громади, в належний стан, що є вкрай важливим для жителів Тузлівської громади!

?? ШКІЛЬНІ КОТЕЛЬНІ. Проблема, яка склалася щодо належного функціонування котелень закладів освіти Тузлівської громади (Тузлівський НВК та Базар’янський ЗЗСО). Будівництво нових котелень та оснащення новими котлами.

В рамках обговорюваних питань, з Сергієм Рафаїловичем Гриневецьким, на розгляд Одеської ОДА, йому особисто, були передані відповідні обгрунтовані офіійні звернення та відповідний пакет документів.

??Також, під час візиту, обговорювали наступні життєво-важливі для громади та регіону питання, як:

- стан #ерозії_берегу населеного пункту Лебедівка.

- питання, що стосується Національного парку «Тузлівські лимани».

??Під час #обговорення_питань, які стосувалися Національного парку «Тузлівські лимани», на першому кілометрі коси, були присутні місцеві рибаки, які, з перших вуст, озвучили пану Гриневецькому поточні місцеві проблеми для людей та бізнесу, які були спричинені, можливо, не завжди продуманою політикою представників Національного парку.

#За_наслідками цього спілкування, в присутності місцевих жителів, Сергієм Рафаїловичем Гриневецьким було запропоновано, провести зустріч голів громад (Тузлівської, Лиманської, Дивізійської) з представниками Національного Парку із долученням представників наукової спільноти, щодо #напрацювання_дорожньої_карти вирішення накопичених проблемних питань.

????Резюмуючи. Зустріч голови Тузлівської громади

Людмила Покровщук

з головою Одеської ОДА

Сергей Гриневецкий

та усіма поважними гостями громади, пройшла виключно в конструктивному руслі. Сторони показали свою виключну зацікавленість у плідній співпраці на усіх рівнях.

#Найголовніше, дійсно надихає, що за наслідками особистого спілкуваня, з’явилась надія, що проблеми людей Тузлівської громади будуть почуті керівництвом Одеської області та особисто Сергієм Рафаїловичем Гриневецьким!

#Рухаємося_далі, з неймовірним зарядом енергії для досягнення нових цілей на благо жителів громади. #Тузлівська_громада – ВПЕРЕД! Разом ми нездоланна СИЛА!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь