Підприємства Одещини: соціальне партнерство. ПРАТ СП "Чорноморська перлина"

Дата: 06.07.2021 11:51
Кількість переглядів: 406

https://ode.dcz.gov.ua/sites/ode/files/odeskiy_ocz_5_29.jpg  Південь Бесарабії, як правило, асоціюється   з пахучим виноградом та запашним і   ароматним вином, смак якого – приємне   відкриття!

 Виноробство -  процес складний та   трудомісткий. Збір врожаю вважається   серйозним кроком у виноробстві. Та до його   початку необхідно провести обробку   виноградної лози, забезпечити гарні умови   зволоження тощо.

 

На початку ХІХ століття на території  Одеської області було засновано поселення – Базар’янка. Це його сучасна назва. В с. Базар’янка, що знаходиться на території Тузлівської громади, розташоване одне з найпотужніших виробників вин -  ПРАТ СП "ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА".

Саме з його керівником Олександром Івановичем Волковим поспілкувалася директор Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Мошу.

Олександр Іванович зупинився на питаннях кадрового забезпечення, поінформував про професійно-кваліфікаційний склад працівників, наявність вільних робочих місць тощо.

«У сфері зайнятості населення роботодавці є найважливішими партнерами для служби зайнятості, тому налагодження ефективної взаємодії з ними – один із головних пріоритетів у нашій роботі, – наголосила Олена Дионисіївна. – Ми використовуємо широкий спектр послуг для забезпечення адресної допомоги кожному роботодавцю, виходячи з його потреб та можливостей».

ПРАТ СП "ЧОРНОМОРСЬКА ПЕРЛИНА" вже не один рік тісно співпрацює з Татарбунарською районною філією Одеського обласного центру зайнятості, є активним ринкоутворюючим підприємством та надійним соціальним партнером, який з початку поточного року забезпечив роботою понад 50 осіб з числа зареєстрованих безробітних.  Також цим підприємством надано понад 80 пропозицій         щодо участі безробітних в тимчасових роботах. Саме за рахунок тимчасової зайнятості можна оперативно задовольнити потреби роботодавців у робочій силі та виконати певні види робіт. Крім того, тимчасові роботи  є засобом реалізації політики зайнятості населення, що може зняти соціальну напругу на ринку праці, сприяти соціально-економічному розвитку регіону, а також забезпечити трудову адаптацію безробітних і бути для них  джерелом доходу у  скрутний з матеріальної точки зору період.

https://ode.dcz.gov.ua/sites/ode/files/odeskiy_ocz_6_25.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь