З Днем Родини!

Дата: 08.07.2021 10:30
Кількість переглядів: 1156

Фото без опису

Сьогодні в Україні святкують День родини. Це відносно молоде свято, яке відзначають з 2012 року, відповідно до Указу Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят».  Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

  Сім’я - основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. 

  Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все.

Родина – це споконвічна опора, де кожна людина черпає любов, надію і духовні сили. Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину та порадіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі близьких! Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри,  бабусина пісня,  дідусева розповідь, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя для кожної людини! У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина здорова і щаслива.

 Тузлівська громада вітає з Днем Родини, зичимо вам любити і цінувати своїх батьків, прабатьків, дітей та внуків, сестер та братів. У цей літній день бажаю всім мешканцям нашої громади сімейного затишку та взаємної поваги, щирого кохання та непохитності родинних стосунків!  Хай спокій, любов, достаток та  взаєморозуміння панують  у ваших родинах! Хай щебетання діток приносить у ваші оселі  радість і мир. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашим близьким на многії літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь