Заходи до Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2021 09:20
Кількість переглядів: 337

Є дата, яка виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення і майбутнє - День Незалежності України. Це день, коли ми відчуваємо, що горді за нашу країну, що ми незламні, не дивлячись на будь-які перешкоди.

 

Жителі Тузлівська громада разом з усією Україною на минулих святкових вихідних відзначили  День Державного Прапора і 30-ту річницю незалежності України

 

21 серпня біля Тузлівського Будинку Культури пройшов святковий концерт до Дня Державного прапора та 30-річчю Дня Незалежності України! 

Фото без опису

Голова Тузлівської громади Людмила Покровщук з вітальними словами привітала гостей заходу.

Фото без опису 

Концертна програма була цікавою та барвистою, талановиті ведучі (Половенко Рита та Шпачинський Денис) вітали всіх зі святом, розповідали про нашу квітучу, незалежну Україну!

У концерті взяли участь Базар’янський колектив художньої самодіяльності - колектив «Журавка» на чолі з художнім керівником Сисоєвим В. М., який дарував присутнім свої пісні.

Фото без опису Також гостей зі святом привітав ансамбль «Дивограй», художній керівник Ліщинський О.І.

Фото без описуСвято було наповнене чудовими піснями від солістів Тузлівського Будинку Культури (Моруз Олена, Бойко Єгор, Єлісіна Катерина, Путіна Анна, Шпачинський Денис), та від талановитої співачки Нікітіної Анастасії! Неймовірна атмосфера тривала весь час!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Концерт підготували директор Тузлівського Будинку Культури Доніч Валентина Сергіївна та художній керівник Ліщинський Олександр іванович. Тузлівський будинок культури  висловлює щиру подяку всім, хто приймав участь у проведенні свята!

Фото без опису 

Активну участь у святкуванні взяли клубні заклади та бібліотеки. У бібліотечних закладах було організовано тематичні полички до Дня Незалежності України, де для читачів зробили підбірку цікавої літератури, фотографій та інших матеріалів до свята, також відбулися віртуальні подорожі «Мрії про Україну» та в сільському клубі с. Весела Балка пройшла конкурсна програма «Одна любов у мене – Батьківщина»

Всі учасники заходів отримали задоволення від свята.

Фото без описуФото без описуФото без опису

23 серпня в с. Лебедівка для жителів та гостей до Дня Незалежності відбувся турнір по волейболу. Було яскраво, цікаво та захоплююче! Цікава та напружена боротьба була за перемогу між збірної с. Базар’янки та с. Лебедівка, з рахунком 3:1 перемогу отримала збірна команди с. Лебедівка.

 

24 серпня відбувся турнір по футболу, присвячений Дню Незалежності України. В напружених та видовищних футбольних поєдинках перше місце виборола команда "Бурнас", на другу сходинку зійшла команда збірної с. Лебедівка. Дякуємо провідному спеціалісту Відділу освіти, культури, молоді та спорту Тузлівської сільської ради Діденко С.О.

Фото без опису

Дякуємо кожному, хто долучився до святкування 30-ї річниці Незалежності України. Вдячні організаторам за підтримку та проведення святкових заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь