Пошук

Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні

Дата: 27.08.2021 09:50
Кількість переглядів: 1023

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine висловлює Вам свою повагу та щиро дякує за вашу активну участь у Національному організаційному комітеті з підготовки щорічної міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 18 вересня 2021 року о 10:00 в 24 областях разом з 180 країнами Світу.

 Питання екологічної безпеки та розвитку культури правильного поводження з відходами, сортування є складовим елементом розбудови України як країни європейських цінностей. Наша мета - сформувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян, залучивши до акції 5% населення.

У межах підготовки до акції буде проведено ряд дистанційних навчань, робочі наради, форуми, найбільше прибирання країни та інші заходи. Прибирання заплановане по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до події на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

Громадська організація “Всеукраїнський молодіжний рух” ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН” (NGO Let’s do it, Ukraine)

У рамках підготовки акції буде проведено: робочі наради організаційних комітетів, онлайн навчання для координаторів та учасників, наймасштабніше прибирання країни та інші заходи.

 «Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення. Ця поінформованість органічно переросте в пошук рішень та дій для вирішення проблеми. У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних з відходами в нашій країні, а також закликати людей до дій. Цього року, враховуючи карантинні обмеження, планується новий формат – групового, сімейного прибирання з дотриманням соціальної дистанції та в масках за можливості з роздільним збором вторинної сировини й здачею відсортованого в найближчий пункт прийому. Зробимо Україну чистою разом!» – зазначила президент «Let's do it Ukraine», координатор World Cleanup Day в Україні,  Юлія Мархель.

Акція має глибоке суспільне значення у формуванні національної культури чистоти, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань правильного поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку.

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху  «Let’s Do It World», що об’єднує понад 50 мільйонів активістів у 180 країнах, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні. Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього природного середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь