Пошук

ВПЕВНЕНИЙ КРОК У ВЕРЕСЕНЬ

Дата: 31.08.2021 09:37
Кількість переглядів: 408

Серпнева педагогічна конференція в Тузлівській громаді

30 серпня у приміщенні Тузлівського Будинку Культури відбулась серпнева педагогічна  конференція педагогічних працівників закладів освіти Тузлівської громади 

 

 

Відкрила конференцію і привітала працівників освітньої сфери з новим навчальним роком голова громади Людмила Покровщук. Вона подякувала вчителям за наполегливу роботу, побажала педагогам творчої наснаги, нових здобутків та особистих звершень.

 

З вітальним словом освітян привітали Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ніна Шпачинська-Образенко, депутат Одеської обласної ради Трифон Антов.

У конференції взяли участь працівники закладів загальної середньої та дошкільної Тузлівської  громади:
- колектив Базар'янського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ степенів;
- колектив Тузлівського опорного закладу загальної середньої освіти;
- колектив Базар'янського дошкільного ясла-садка "Берізка"
- колектив Безім'янського дошкільного ясла-садка"Барвінок"
- колектив Тузлівського дошкільного ясла-садка   "Віночок",
та ветерани педагогічної праці. 

Це перша конференція у такому складі, де зібралия освітяни Тузлівської громади. Серпнева педагогічна конференція - це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, знаменуючого початок шкільного марафону збігом ще на один рік.

 

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ніна Шпачинська проаналізувала роботу навчальних закладів освіти за 2020-2021 навчального року, розповіла основні здобутки освітньої галузі за попередній  навчальний рік, окреслила завдання на наступний 2021-2022 рік.

В ході конференції виступали освітяни, які ділилися своїм досвідом  роботи, розповідали про свої досягнення та намічені плани на новий навчальний рік, а також дякували доброчинців та батьківські громади за активну участь у підготовці до нового навчального року.

На конференції відбулося нагородження педагогічних працівників, які підготували призерів районних, обласних, всеукраїнських конкурсів та відзначення роботи колективів по підготовці закладів до нового навчального року.

Під час такого поважного захожу велика педагогічна сім'я Тузлівської громади прийняла до своєї родини молодого фахівця, випускника Житомирського державного педагогічного університету ім. І. Франка, вчителя біології Вікторію Шуляк.

Для привітання та подарувати гарний настрій на конференцію завітали талановиті зіроньки громади - лауреати і переможці неодноразових пісенних конкурсів  - Катерина Елісіна та Бойко Єгор, неймовірна Тетяна Коткова, золотий голос Безім'янки Ірина Браткевич, юна співачка, учасник всіх святкових заходів Тузлівського Будинку Культури - Ана Путіна,  талановиті учні з Базар'янської школи та ансамбль  "Журавка" під керівництвом Сисоєва Володимира  Миколайовича. Та ансамбль "Дивограй" під керівництвом Ліщинського Олександра Івановича.

Тузлівська громада крокує впевнено у новий навчальний 2021-2022 рік! 

Захід можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=c0u0BJIKsQg 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь