Робоча зустріч

Дата: 03.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Сьогодні служба зайнятості стала сучасною сервісною установою з високим рівнем довіри клієнтів, соціальних партнерів та громадськості.

02 вересня Татарбунарською районною філією Одеського обласного центру зайнятості  організовано робочу зустріч з керівником ТОВ "АФ"ПІВДЕННА" Логіновим Олексієм Геннадійовичем та начальником відділу кадрів Варчуком Анатолієм Васильовичем.

Товариство здійснює свою діяльність у сфері вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, в тому числі кукурудзи.

ТОВ "АФ"ПІВДЕННА"  - одне з найкращих сільгосппідприємств нашого потужного об'єднаного району, яке вже не один рік поспіль є активним соціальним партнером та роботодавцем, який з початку  цього року забезпечив роботою майже 20 клієнтів служби зайнятості: шукачі роботи працевлаштовані на посади водіїв автотранспортних засобів, трактористів – машиністів сільськогосподарського виробництва, підсобних робітників, токарів та інші.

Директор філії Олена Мошу зазначила, що  у сфері зайнятості населення роботодавці є найважливішими партнерами для служби зайнятості, тому налагодження ефективної взаємодії з ними – один із головних пріоритетів у нашій роботі.

Наприкінці зустрічі Олена Дионисіївна побажала стабільності, процвітання та створення додаткових робочих місць. У свою чергу керівник підприємства висловив надію і на подальшу співпрацю із службою зайнятості.

Татарбунарська районна філія щиро вдячна Олексію Геннадійовичу та Анатолію Васильовичу за приділений нам час,  бажає здоров’я та сприятливих умов для розвиту господарства!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних