Робоча зустріч

Дата: 03.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Сьогодні служба зайнятості стала сучасною сервісною установою з високим рівнем довіри клієнтів, соціальних партнерів та громадськості.

02 вересня Татарбунарською районною філією Одеського обласного центру зайнятості  організовано робочу зустріч з керівником ТОВ "АФ"ПІВДЕННА" Логіновим Олексієм Геннадійовичем та начальником відділу кадрів Варчуком Анатолієм Васильовичем.

Товариство здійснює свою діяльність у сфері вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, в тому числі кукурудзи.

ТОВ "АФ"ПІВДЕННА"  - одне з найкращих сільгосппідприємств нашого потужного об'єднаного району, яке вже не один рік поспіль є активним соціальним партнером та роботодавцем, який з початку  цього року забезпечив роботою майже 20 клієнтів служби зайнятості: шукачі роботи працевлаштовані на посади водіїв автотранспортних засобів, трактористів – машиністів сільськогосподарського виробництва, підсобних робітників, токарів та інші.

Директор філії Олена Мошу зазначила, що  у сфері зайнятості населення роботодавці є найважливішими партнерами для служби зайнятості, тому налагодження ефективної взаємодії з ними – один із головних пріоритетів у нашій роботі.

Наприкінці зустрічі Олена Дионисіївна побажала стабільності, процвітання та створення додаткових робочих місць. У свою чергу керівник підприємства висловив надію і на подальшу співпрацю із службою зайнятості.

Татарбунарська районна філія щиро вдячна Олексію Геннадійовичу та Анатолію Васильовичу за приділений нам час,  бажає здоров’я та сприятливих умов для розвиту господарства!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь