Обговорення профорієнтаційної роботи

Дата: 09.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 233

Для подолання дисбалансу на ринку праці служба зайнятості велику увагу приділяє профорієнтаційній роботі, особливо серед шкільної молоді.

Питання організації профорієнтації учнів 8-11 класів було детально обговорено під час робочих зустрічей директорки Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Мошу Олени Дионисіївни з директорками Трапівського навчально – виховного комплексу Наталією Олегівною та Лиманського закладу освіти Анастасією Петрівною.

«Одним із методів профілактики молодіжного безробіття, а значить, і одним із пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості є профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, спрямована на привернення уваги до актуальних на ринку праці професій, формування реальних поглядів на вибір майбутньої діяльності з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці», - зауважила Олена Дионисіївна.

Під час зустрічі обговорено реалізацію орієнтовних графіків профорієнтаційної роботи на новий навчальний рік, у тому числі, в умовах карантинних обмежень.

Наталія Олегівна слушно зазначила, що розширення світогляду про світ професій є важливим фактором при виборі життєвого шляху.

Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи обов’язково стане у нагоді при вирішенні питання професійного вибору.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь