ПРИНЦИПИ КРИЗОВИХ КОМУНІКАЦІЙ

Дата: 14.09.2021 12:19
Кількість переглядів: 299

Тузлівська громада в особі голови громди Людмила Покровщук та спеціаліста загального відділу Тетяна Древаль  прийняли участь у дводенному тренінгу Протидія дезінформації на півдні та сході України в м.Одеса, для представників територіальних громад Одеської області.

Захід відбувся у рамках спільного проекту Український кризовий медіа-центр та Estonian Center of Eastern Partnership за підтримки Європейського Союзу.

Основна тема заходу була -- «Як звертатится до громад, аби протистояти маніпуляціями, фейкам, дезінформації, принципи кризових комунікацій», враховуючи, що дезінформація залишається однією з основних загроз інформаційній безпеці в Україні та світі.

8 вересня в Одесі заступник голови Представництва Євросоюзу в Україні  Ремі Дюфло  відкриваючи захід, зауважив: «Дезінформація  – битва наративів, і вона досягла своєї вищої точки. Інструмент дезінформацію використовували в різні часи, однак, сьогодні завдяки інтернету фейкові новини розповсюджуються значно швидше».

Протягом двох днів колишній міський голова міста Нарва Катрі Райк  та колишній міський голова Вільянді, провідний експерт Естонського центру міжнародного розвитку Андо Ківіберг, знайомили учасників тренінгу з досвідом європейських територіальних громад.

Медіаконсультант у сфері стратегічної та кризової комунікації Рауль Ребане розповів про основи та принципи кризової комунікації, а журналіст, головний експерт з медіа та журналістики Estonian Center of Eastern Partnership Artur Aukon разом з експертом Тіітом Мацулевич проводили воркшоп «Чого чекають від представника влади ЗМІ».

В одній з панелей експертка з кризових комунікацій, FBN Ukraine, Президентка WinWin communications Лариса Мудрак представила учасникам - ігротехніку “Як знайти вихід з кризової ситуації?”. Медіаконсультантка та експертка з комунікацій вищого політичного рівня Лариса Мудрак в своєму виступі поєднала кейс та досвід різних територіальних громад України й новітні бачення та підходи до антикризових комунікацій провідних західних науковців.

Під час треннінгу учасники спілкувалися про актуальні, кризові питання громад, обмінювались своїм досвідом не тільки на панельних дискусіях, а і у кулуарах. Учасники задоволені, отримали неймовірний заряд енергії, новий досвід. Було корисно, змістовно та захоплююче.

Тузлівська громада вдячна організаторам Тетяна Колосова – керівнику напрямку по роботі з національними аудиторіями українського кризивого медіа-центра Ігор Данилов – Представнику Українського кризового медіа-центру за важливість та нагальність піднятого питання, дезінформації, враховуючи політичну ситуацію України.

Працюємо далі, обмінюємося досвідом та відкриті для співпраці!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь