ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ (на відзначення дня народження великого українського педагога В.О. Сухомлинського)

Дата: 28.09.2021 14:29
Кількість переглядів: 420

Є імена, що пломеніють над світом. Одне з них - Василь Олександрович Сухомлинський. Спадщина Великого Педагога належить до тих здобутків української і всесвітньої педагогічної практики, які є невичерпними, а його ідеї як найкраще втілюються у педагогіку сьогодення.

28 вересня 2021 року у день народження корифея української педагогіки в закладі проведені педагогічні читання "Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю: методична спадщина педагога щодо формування здоров'язберігаючого освітнього середовища" (заступник директора з НВР Мазурик Т.І.).

Ідеї щодо формування здоров'язбережного середовища, висунуті В.О. Сухомлинським ще в ХХ столітті, актуальні і в наш час, тим більше, що 22.06.2021 р. на Всеукраїнському форумі "Україна 30" Президент держави Володимир Зеленський представив програму "Здорова Україна", однією із складових якої є модель здорової школи.

Про переосмислення спадщини Василя Сухомлинського в сучасних реаліях української освіти розповідали Мірякова Н.М., Семещенко А.В., Карпенко І.В., Рибалка А.П., Мирошник А.В.

Педагогічний колектив школи упроваджує педагогічну спадщину педагога-гуманіста, досліджує виховну та дидактичну її складові задля трансформації його ідеї у практику роботи.

Педагогічні читання вкотре підтвердили думку, що Василь Олександрович Сухомлинський - духовний наставник учителів, ідеї якого випередили свій час.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь