“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” ЛІКАРЕНЬ: В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА РЕКОНСТРУЙОВАНО ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАЙОННОЇ ЛІКАРНІ В БЕРЕЗІВЦІ

Дата: 18.10.2021 11:08
Кількість переглядів: 425

В системі охорони здоров’я Одещини відбуваються серйозні зміни – по всій області масштабно будуються приймальні відділення лікарень в рамках президентської програми “Велике будівництво”. Вже зараз, відзначає голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, можна впевнено сказати, що програма суттєво змінить обличчя одеської медицини, підвищить її рівень і одночасно закладе фундамент для подальших трансформацій. За словами Володимира Зеленського, через 4-5 років в Україні повинні побачити, що таке сучасні лікарні та доступна медицина.

Фото без опису

Наочний приклад – в Березівці, Одеської області, в рамках програми Президента «Велике Будівництво» реконструйовано приймальне відділення центральної районної лікарні.

«Для будь-якої лікарні, у кожному куточку Одеської області, вкрай важливо мати просторе і добре укомплектоване медобладнанням приймальне відділення. Адже саме сюди в першу чергу потрапляють пацієнти, які потребують оперативної діагностики. Бо ці відділення – не просто проєкти будівництва. Це – життя і здоров’я наших людей. Відтепер такий сучасний медичний оазис з’явився і в Березівському районі», – заявив Сергій Гриневецький.

Фото без описуФото без описуФото без описуdefaultФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних