СЕЛЕКТОРНА НАРАДА

Дата: 20.10.2021 10:37
Кількість переглядів: 404

19 жовтня Тузлівська громада взяла участь у селекторній нараді, в режимі онлайн, що пройшла під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького з головами районних державних адміністрацій, районних рад і територіальних громад.

Під час наради розглядались наступні питання:

- щодо реорганізації державних підприємств лісового господарства Одеської області. Про це доповідав начальник обласного управління лісового господарства Одеської області Володимир Домікан;

Було наголошено на реалiзацii програми “Зелена країна”, яка передбачає висадження 1 мільярду дерев за 3 роки і збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів за 10 років. 

- про висвітлення проблемних питань бездіяльності органів влади, адміністративно-господарського управління та контролю, місцевого самоврядування щодо відсутності належного контролю на ринках надання послуг з вивезення твердих побутових відходів та надання ритуальних послуг для усунення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

За результатами обговорення зазначеного питання голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький закцентував увагу учасників селекторної наради на необхідності посилення та розширення співпраці між керівництвом територіальних громад регіону з Південним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України.

- про "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2, вакцинацію та реальний стан справ щодо COVID-19 в Одеській області розповіла директорка Департаменту охорони здоров‘я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар‘єва.

 

Директор Департаменту охорони здоров’я ОДА і головний Державний санітарний лікар Одеської області наголосили на тому, що найбільш ефективним засобом профілактики, як грипу, так і коронавірусної хвороби, є - вакцинація! Не слід нехтувати й іншими профілактичними заходами, особливо в місцях масового скупчення людей та загального користування. Це - перш за все дотримання карантинних обмежувальних заходів, користування антисептиками, засобами індивідуального захисту, дотримання дистанції та гігієни рук.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь