ДОКУМЕНТИ, ЩО ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ВАКЦИНАЦІЮ

Дата: 26.10.2021 11:31
Кількість переглядів: 341

 Міжнародне свідоцтво про вакцинацію (паперове) - це паперовий документ, який ви можете отримати у лікаря, що проводив вам щеплення, чи у свого сімейного лікаря, після проходження повного курсу вакцинації проти COVID-19, використовується для виїзду за кордон. Щоб сформувати його - необхідно вказати серію та номер закордонного паспорта. Видається після повного курсу вакцинації. Колір паперу різниці немає. Термін дії - 365 днів.

 Ф-063 Карта профілактичних щеплень (паперова), при наявності однієї дози вакцини. Використовується тільки на території України. Можна видавати з однією чи з двома дозами вакцини, також не містить QR-код!

 “Жовтий” СOVID-сертифікат (електронний) - підтверджує факт отримання 1-ї дози щеплення і діє 120 календарних днів від цієї дати. Це електронний документ в додатку ДІЯ, який підтверджує одну дозу вакцинації і містить QR-код для перевірки! Його можна роздрукувати самостійно з порталу Дія, (сімейний лікар до цього відношення немає), колір паперу також не має значення.

«Зелений» СOVID-сертифікат (електронний). Це електронний документ в додатку ДІЯ, який підтверджує дві дози вакцинації, містить QR-код для перевірки! Його можна роздрукувати самостійно з порталу Дія (сімейний лікар до цього відношення немає), колір паперу також не має значення. Діє 365 календарних днів від дати останнього щеплення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь