ДОКУМЕНТИ, ЩО ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ВАКЦИНАЦІЮ

Дата: 26.10.2021 11:31
Кількість переглядів: 360

 Міжнародне свідоцтво про вакцинацію (паперове) - це паперовий документ, який ви можете отримати у лікаря, що проводив вам щеплення, чи у свого сімейного лікаря, після проходження повного курсу вакцинації проти COVID-19, використовується для виїзду за кордон. Щоб сформувати його - необхідно вказати серію та номер закордонного паспорта. Видається після повного курсу вакцинації. Колір паперу різниці немає. Термін дії - 365 днів.

 Ф-063 Карта профілактичних щеплень (паперова), при наявності однієї дози вакцини. Використовується тільки на території України. Можна видавати з однією чи з двома дозами вакцини, також не містить QR-код!

 “Жовтий” СOVID-сертифікат (електронний) - підтверджує факт отримання 1-ї дози щеплення і діє 120 календарних днів від цієї дати. Це електронний документ в додатку ДІЯ, який підтверджує одну дозу вакцинації і містить QR-код для перевірки! Його можна роздрукувати самостійно з порталу Дія, (сімейний лікар до цього відношення немає), колір паперу також не має значення.

«Зелений» СOVID-сертифікат (електронний). Це електронний документ в додатку ДІЯ, який підтверджує дві дози вакцинації, містить QR-код для перевірки! Його можна роздрукувати самостійно з порталу Дія (сімейний лікар до цього відношення немає), колір паперу також не має значення. Діє 365 календарних днів від дати останнього щеплення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних