Пошук

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 09:31
Кількість переглядів: 870

День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Цього дня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Понад десять мільйонів українців загинули у найбільшому в історії людства військовому конфлікті – Другій світовій війні. А ті, що вижили, повернулися до зруйнованих міст та спалених сіл і відбудували їх. Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Перемогу. Вшановуємо пам’ять мільйонів мужніх захисників, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

 

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

 

Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Бажаємо всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям міцного здоровя, довгих років життя, добробуту, тепла й затишку у ваших сім’ях. Мирного і світлого неба нашій рідній Україні!

 

Вічна і світла пам’ять загиблим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь