ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ВІДДІЛОМ ДРАЦС у ПЕРІОД КАРАНТИНУ.

Дата: 03.11.2021 09:14
Кількість переглядів: 795

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН Татарбунарським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Білгород-Дністровському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) у ПЕРІОД КАРАНТИНУ.

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації та з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» звертаємо увагу, що у разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки до обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених пунктом 3 Постанови, вживаються додаткові  протиепідемічні заходи, передбачені пунктом 3 Постанови.

З огляду на це, оскільки в Одеському регіоні оголошено  «червоний» рівень епідемічної небезпеки  прийом громадян у відділах державної реєстрації актів цивільного стану здійснюється за попереднім записом телефонним зв’язком (крім державної реєстрації смерті).

Водночас, нагадуємо про можливість громадянам звертатися з питань державної реєстрації актів цивільного стану з використанням вебпорталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», передбаченого наказом Міністерства юстиції України від 09.07.2015 № 1187/5 «Про запровадження пілотного проекту щодо подання заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет» за посиланням https://dracs.minjust.gov.ua/.  

Актуальну інформацію щодо контактних даних відділів державної реєстрації актів цивільного стану можна знайти у підрубриці «Територіальні органи» рубрики «Структура» головної сторінки офіційного вебсайту Міністерства юстиції України та на офіційному вебсайті Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) у рубриці «Державна реєстрація» підрубрики «Державна реєстрація актів цивільного стану», підрубриці Одеська область розміщено Інформацію про територіальні  відділи державної реєстрації актів цивільного стану міста Одеси та Одеської області (або перейти за посиланням Перелік відділів ДРАЦС м. Одеси та Одеської області за посиланням (https://just.odessa.gov.ua/?view=cat&category=151 ), у якій зазначено перелік відділів ДРАЦС, їх адреси та телефони, Ви можете зателефонувати до спеціалістів за більш детальною інформацією та записатися на прийом.

Водночас, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236  та рекомендації Міністерства охорони здоров’я щодо застосування профілактичних заходів, прийом громадян в обов’язковому порядку проводиться за наявності у них індивідуальних засобів захисту – масок/респіраторів».

 

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ

(крім державної реєстрації смерті)

Тел.: (04844) 3-12-01

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних