Історія успіху

Дата: 26.11.2021 14:52
Кількість переглядів: 383

«Успіх - це вміння рухатись вперед, не втрачаючи ентузіазму»

Уїнстон Черчиль

Олена Л. за спеціальністю бухгалтер. Понад 20 років працювала бухгалтером у органах місцевого самоврядування, тож досвід має неабиякий.

Роботу Олена Юріївна втратила у зв’язку з територіальними реформами та реорганізацією. І тоді постало питання: як жити далі? У пошуках роботи звернулась до Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості у березні поточного року.

  «Перш ніж знайти роботу я перебувала на обліку в Татарбунарській районній філії. За направленням фахівців відвідувала різноманітні семінари, завдяки яким освоїла техніку пошуку роботи. Служба зайнятості завжди сприяла пошуку роботи, фахівці давали дієві поради. Моя кар’єрна радниця запропонувала пройти співбесіду на посаду бухгалтера в КНП «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги». Таким чином на початку вересня я почала працювати», - розповідає Олена.

У подібній ситуації опинилась й Оксана В., яка звернулась до фахівців Татарбунарської районної філії на початку листопада.

  «За результатами профілювання мотивація до працевлаштування у Оксани досить висока. Я побачила її потенціал та реальні можливості, тому запропонувала саме цю актуальну вакансію бухгалтера у КНП «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги», де потребували ще одного фахівця», – зауважує кар’єрна радниця Ольга Ільченко.

Так, завдяки злагодженим діям фахівців служби зайнятості та роботодавця, жінка в найкоротший термін знайшла роботу до душі. І тепер колишні безробітні є колегами та працюють в одному кабінеті.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь