День вшанування учасників бойових дій

Дата: 15.02.2022 14:57
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

#ШАНУЄМО!????????

????Щорічно #15_лютого в Україні відзначають ????????#День_вшанування_учасників_бойових_дій на території інших держав. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом Президента України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

????Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. ????15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю — війна була програна. Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

????Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. ????72 українських воїни зникли безвісти. ????Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовими, 711 дітей – сиротами. ????Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами.

????Крім афганців, цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та ???????? незалежної України. У період незалежності в миротворчих операціях за межами країни загинуло 49 військових.

????З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників.

????У цей скорботний день ????????Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в ????16-ти країнах світу.

#Тузлівська_громада - шануємо і пам'ятаємо!????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь