Святкове привітання до Деня захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 13:14
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

????#Дитинство - це те, з чого починається життя кожної людини. Щороку в перший день літа відзначається #Міжнародний_день_захисту_дітей — прекрасне свято радості та надії. Цей день — нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на ім'я, по батькові та прізвище, виховання в сім'ї, спілкування з батьками та іншими родичами, на свободу думки і релігії, на освіту, на майно, на медичне обслуговування, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства. Саме в дітях продовження роду людського та здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

????????Проте, сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.

????У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Фото без опису

????Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Фото без описуФото без опису

????З цим світлим святом привітали дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей внутрішнього переміщених та дітей з інвалідністю

Фото без опису.

Також завітали до будинку волонтерської допомоги для матері та дитини "Стежка додому" привітали діток, хвилиною мовчання згадали кожну невинно вбиту дитину.

Фото без опису

??Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих.

Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров'я вам, успіхів у навчанні, безмежного щастя та мирного неба над Вашими головами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь