Пошук

28 червня День Конституції.

Дата: 28.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 1155

 

28 червня День Конституції.

За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ, 26 років. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Вже чверть століття вона гарантує українцям дотримання найголовніших прав людини – права на життя, свободу, особисту недоторканість, повагу до гідності та вільний розвиток. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

Сьогодні,як ніколи Україна єдина! Україна захищає свою територію і свій суверенітет згідно з обов’язком і присягою кожного, хто служить сьогодні, хто захищає українську державність. Кожен УКРАЇНЕЦЬ та УКРАЇНКА стоїть на захисту своїх сімей, своїх домівок, своєї землі ,  своєї

СУВЕРЕННОСТІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь