Пошук

Сучасний #стоматологічни_кабінет відтепер працюватиме в селі Тузли.

Дата: 08.07.2022 09:00
Кількість переглядів: 185

08.07.2022 року в КНП "ТУЗЛІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ" ТУЗЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ відкривається соціально-значущий об’єкт. Сучасний #стоматологічни_кабінет відтепер працюватиме в селі Тузли. Для запровадження даної медичної послуги велику роботу провела в.о. директора «Тузлівської ЦПМСД» #Ольга_Бодюл, яка надалі запланувала низку вагомих кроків щодо покращення життя наших земляків в сфері медичного обслуговування.

Надання якісних медичних послуг населенню є пріоритетним для Тузлівського сільського голови Людмила Покровщук. Адже піклування про здоров’я жителів сьогодні актуальне як ніколи. Сільська рада піклується про те, щоб кожен громадянин відчував себе захищеним, мав можливість оперативно отримувати необхідну допомогу.

#Стоматкабінет оснащений сучасним обладнанням, аби громадяни могли отримувати якісні необхідні послуги. Лікар-стоматолог #Липач_Віталій_Олексійович буде проводити прийом громадян кожної #середи та #п’ятниці з 0??8??:0??0??-1??4??:0??0??.

За попереднім записом можна звернутися за номером:

09774554127 Ольга Бодюл.

«Хочеться подякувати всім мешканцям #Тузлівської_ТГ за розуміння проблематики, яка стосується сільської медицини. Дійсно, відкриття стоматологічного кабінету – це максимальне наближення тієї послуги, якої потребує населення нашої громади. У тій ситуації, яку ми маємо вже не один рік в країні та громаді, надзвичайно важливим є розвиток медицини на місцях. Щоб люди зайвий раз не наражали себе на небезпеку, їдучи в місто, а в рідному селі отримували весь спектр послуг, які передбачає ланка первинної медичної допомоги», - підкреслила Людмила Покровщук.

#Працюємо_далі_на_благо_громади_незбавляючи_темпу.

#Тузлівська_громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь