"Двись під ноги"

Дата: 13.07.2022 21:37
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

На розтяжці підірвався чоловік, який вигулював собаку. На трасі на протитанковій міні підірвався автомобіль. Під час польових робіт на міні підірвався трактор. Сапери знаходять заміновані розтяжки у квартирах, навіть у дитячих іграшках.

??Таких заголовків тепер повні українські ЗМІ. Вибухонебезпечні предмети – реальна проблема на деокупованих територіях. За оцінками ДСНС України, небезпечною є до половини площі України, а на ліквідацію цих наслідків нам може знадобитися щонайменше 10 років.

Саме для протидії нещасним випадкам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами, Фонд Східна Європа коштом міжнародних донорів розпочинає кілька програм. Одна з них – щодо інформування про мінну небезпеку. Проєкт буде впроваджений коштом данської неурядової організації DanChurchAid.

Зокрема, в одному з приміщень ДСНС ми облаштуємо інтерактивний клас безпеки, який школярі зможуть відвідувати з екскурсією. Також випустимо дитячу настільну гру «Дивись під ноги», підтримаємо проведення Тижня мінної безпеки та додамо нових функцій до мобільного додатку «Розмінування України».

?? А ще працюватимемо із рятувальниками ДСНС та волонтерами-ідентифікаторами, які допомагають професійним саперам знаходити «смертельні сюрпризи» від окупантів. На всіх них чекають тренінгова програма та онлайн-курс.

?А поки нагадаємо загальні рекомендації від ДСНС: не ходити узбіччями, посадками та лісами на деокупованих територіях. І у жодному разі не піднімати речей, які привертають вашу увагу. Бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних