Пошук

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє!

Дата: 20.07.2022 22:15
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

? До нас надійшло чергове інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (?????) від 29 червня 2022 року №2022.3786 стосовно виявлення оптичних відбілювачів в паперових соломинках, що експортувалися з Китаю ?? (оптовий продавець: MetroAG, Germany) до України ?? (отримувач: ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна», Харківське шосе, 201-203, буд. літера «2Б», м. Київ, 02121).

??Попереджаємо щодо можливості реалізації цієї небезпечної продукції на території регіону, а також доводимо до відома місцевих операторів ринку, які мають намір продавати цей товар, про необхідність вилучити його з обігу та письмово проінформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

? Довідково

?? Оптичні відбілювачі – це синтетичні барвники, які зазвичай додають до сучасних пральних порошків. Вони осідають на тканину і на сонячному світлі флуоресціюють світло-блакитним кольором. Завдяки чому речи здаються білішими, ніж вони є насправді. По суті, це сучасна заміна синьці. Але, після сушки речей, при контакті зі шкірою людини, особливо алергіків, залишки оптичних відбілювачів можуть викликати подразнення шкіри, свербіж, почервоніння


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь