Пошук

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ «WORLD CLEANUP DAY»

Дата: 17.08.2022 10:33
Кількість переглядів: 1241

Щороку Україна виходить на масштабне прибирання у третю суботу вересня разом з мільйонами громадян зі 191 країн Світу.

Участь в акції беруть люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднуються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти.

Цього року акція відбудеться під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Терміни проведення - з 17 серпня по 17 вересня 2022 року. Особливістю цьогорічного прибирання є суворе дотримання правил безпеки та карантинних норм.

Організатори пропонують робити під час прибирань фото або скріни до та після, публікувати в соціальних мережах (з хештегами: #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine).

Форми участі:

• Для всіх, онлайн – Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

• Колективні прибирання на території установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.

• Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.

• Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

• Розбір завалів.

Українців закордоном також запрошують приєднатись, які зможуть організувати онлайн або офлайн прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь