Спорт - це здоров'я!

Дата: 21.03.2018 20:40
Кількість переглядів: 678

Фото без опису#спорт
Здоров'я було і залишається основною сутністю людського існування. Бути здоровим — природне бажання кожної людини. Не секрет, що запорукою міцного здоров’я та щасливого буття є здоровий спосіб життя і заняття спортом. Формуванню валеологічної культури молоді нашої громади сприяє громадська організація «ДЕС». Мета її діяльності – пропаганда здорового способу життя – життя без алкоголю і наркотиків; профілактика поширення насильства в сім’ї та суспільстві; підготовка спортсменів-розрядників; прищеплення дисципліни і сприяння розкриттю фізичних властивостей організму та загартуванню характеру.
За час існування відносно молодої ГО «ДЕС» вже є результати, які позитивно її зарекомендували. Головним напрямком діяльності організації є розвиток спортивної боротьби в Одеській області: заняття з тренером, організація літніх таборів, придбання спортивного інвентаря, проведення спільних командних тренувань та сприяння участі юнаків і дівчат у всеукраїнських змаганнях. В минулому році за фінансової підтримки ГО "ДЕС" був здійснений ремонт одного з приміщень в стінах Тузлівського НВК. Тепер тут мають змогу тренуватись всі бажаючі. До речі, крім місцевих жителів заняття відвідують і мешканці сусіднього села Базар’янка, підвіз яких організувала голова Базар’янської сільської ради Бурдужа С. К.
Секція з вільної боротьби в селі Тузли розпочала свою роботу в березні минулого року. Та цей вид спорту не чужий для наших мешканців (наприкінці 90-х рр. ХХ ст. вже була така практика). Але зараз - це вже зовсім інший рівень! За сприянням обласного депутата Антова Т. Д., тренувальний зал укомплектовали спортивним матом, кошти на придбання якого були виділені з обласного бюджету. З ініціативи голови Тузлівської ОТГ Корнован-Мойсєєнко Л. Ю. та за підтримки депутатського корпусу у штатний розпис була введена нова одиниця - інструктор по спорту, що дало можливість запросити до нас в громаду фахового спеціаліста. Тренер Пєтков О. І. має професійний підхід до справи та високий авторитет у спортивних колах. Його вихованці здобувають перемоги у змаганнях різних рівнів.
Нещодавно наша збірна команда борців була на виїзному тренуванні в селі Новоселиця Саратського району. Крім власне тренування це ще й була чудова нагода поспілкуватись та обмінятись досвідом. Кращі спортсмени отримали подарунку від ГО «ДЕС» - спортивну форму та фірмові кросівки. Маємо надію, що такі заходи стануть доброю традицією, а спортивні досягнення юних борців славитимуть наш край і нашу громаду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь