Спорт - це здоров'я!

Дата: 21.03.2018 20:40
Кількість переглядів: 703

Фото без опису#спорт
Здоров'я було і залишається основною сутністю людського існування. Бути здоровим — природне бажання кожної людини. Не секрет, що запорукою міцного здоров’я та щасливого буття є здоровий спосіб життя і заняття спортом. Формуванню валеологічної культури молоді нашої громади сприяє громадська організація «ДЕС». Мета її діяльності – пропаганда здорового способу життя – життя без алкоголю і наркотиків; профілактика поширення насильства в сім’ї та суспільстві; підготовка спортсменів-розрядників; прищеплення дисципліни і сприяння розкриттю фізичних властивостей організму та загартуванню характеру.
За час існування відносно молодої ГО «ДЕС» вже є результати, які позитивно її зарекомендували. Головним напрямком діяльності організації є розвиток спортивної боротьби в Одеській області: заняття з тренером, організація літніх таборів, придбання спортивного інвентаря, проведення спільних командних тренувань та сприяння участі юнаків і дівчат у всеукраїнських змаганнях. В минулому році за фінансової підтримки ГО "ДЕС" був здійснений ремонт одного з приміщень в стінах Тузлівського НВК. Тепер тут мають змогу тренуватись всі бажаючі. До речі, крім місцевих жителів заняття відвідують і мешканці сусіднього села Базар’янка, підвіз яких організувала голова Базар’янської сільської ради Бурдужа С. К.
Секція з вільної боротьби в селі Тузли розпочала свою роботу в березні минулого року. Та цей вид спорту не чужий для наших мешканців (наприкінці 90-х рр. ХХ ст. вже була така практика). Але зараз - це вже зовсім інший рівень! За сприянням обласного депутата Антова Т. Д., тренувальний зал укомплектовали спортивним матом, кошти на придбання якого були виділені з обласного бюджету. З ініціативи голови Тузлівської ОТГ Корнован-Мойсєєнко Л. Ю. та за підтримки депутатського корпусу у штатний розпис була введена нова одиниця - інструктор по спорту, що дало можливість запросити до нас в громаду фахового спеціаліста. Тренер Пєтков О. І. має професійний підхід до справи та високий авторитет у спортивних колах. Його вихованці здобувають перемоги у змаганнях різних рівнів.
Нещодавно наша збірна команда борців була на виїзному тренуванні в селі Новоселиця Саратського району. Крім власне тренування це ще й була чудова нагода поспілкуватись та обмінятись досвідом. Кращі спортсмени отримали подарунку від ГО «ДЕС» - спортивну форму та фірмові кросівки. Маємо надію, що такі заходи стануть доброю традицією, а спортивні досягнення юних борців славитимуть наш край і нашу громаду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних